tisdag 31 januari 2012

Walking on sunshine

Seg dag tråkig dag allmänt depp. Äna tills typ 20 minuter i träningen då man slutat tänka på kylan och börjat tänka på träningen! Skratta med de man cyklar med. Idag vart det 35 km ute cykling på små backiga fina vägar :D Därefter 2 st 10 minutare inne på dirt banan. och det mina vänner är kul. Idag kände jag mig bara lite långsam men inte helt värdelöst...

Nu lär jag packa lite. Ciao som vi säger på italienska.

Slutar med en bild på mig ifrån söndagens vilodag. FALUN ÄR FINT!

lördag 28 januari 2012

Helg!!

Veckorna flyger fram och helgerna lika så. men just nu känns det att det var länge sen jag var hemma. länge sen jag träffade alla där!

Men jag har det toppen här!

Igår var jag i romme, det samman fattar jag nog bäst med några bilder och att jag verkligen hade det kul! skidåkningen var fin den med :D

Kvällen igår vart lugn med lite film och popcorn :D
Idag har det cyklats distans. väldigt skoj sådan med sällskap utav Pontus & Erik. bortsett från att vi åkte några km på oplogadväg & att pontus körde av sin kedja så vart det drygt tre fin fina timar :D

Nöjding utanför lägenheten.
Eftermiddagen har jag badat, frossat imat och nyss gick jag ner til konsum & köpte mig 200g marabou..
värt!

Imorgon ör det vilo dag och det längtar jag efter, BIG TIME. Då det har gått 13 dagar sen det sist hände...

Nu verkar det bli film med David :D Horrible bosses för att vara mer exakt!

fredag 27 januari 2012

Romme

Uppe i ottan, idag är det en hel dag i skidbacken som gäller!

onsdag 25 januari 2012

Tufft och utvecklande.

Igår var jag slut. så slut att jag inte ens orkade tala om det för er här!
Tisdagsträningen igår och de kommande veckorna ser ut som följande, 1.5 timmar på cykeln ute. igår matade vi 34 km. på en väldans fin runda, skuggarvet, solborn? och tillbaka till falun på något vis. inte full koll där men fint. och hör och häpna vi var 10 hela cyklister en tisdag, i 10 minusgrader mitt under vintern som tillsammans slet. hur härligt är inte det ?? Efter den första "etappen var det bara att sadla om, nu till velodromhojjen där det avverkades 8 minutare. när man ligger på tider kring 15-16 sekunder runt den 190 meter långa velodromen går det undan vill jag lova. om det inte säger er så mycket så kan jag tala om att det är någonstans kring 45 i km/h.

2.5 timme senare var jag slut. trött och mega död. bara tanken på dagens pass skrämde mig.

Idag var jag, hör och häpna här: I bra slag. nästan oförskämt bra på den timmas skate som vi körde uppe på lugnet. men benen på minde mig allt om gårdagens tuffa men utvecklandepass...

En annan sak som är kul är att jag snart har mina 100 följare på twitter. Keep on!

Nu sitter jag här med lite nyinköpt blåbärs te storlek stor och njuter, Jag mår bra :D

jag ska alldeles strax ta och sofa för imorgon väntar ett intensivt velodrompass 8.00.

Godnatt!

måndag 23 januari 2012

What a day!

Vilken dag som vi skulle säga på svenska. Dagen började i botten men där ifrån kan det ju bara bli bättre som ni vet och nu slutar jag på topp. det kallar jag topp måndag!
Imorse då: började med att gå upp halvt sovande, frukost följt utav att jag tappa plånboken, men den kom fram snabbt :D Sen lämnade jag väntarna på velodromen, inget jag rekomenderar i 10 minus, att cykla utan alltså :)
Sedan skolan några timmar, hem tvätta. här någonstans började saker gå bra! vid sju vart det hockey lir, riktigt kul även om jag är rätt kass =)

Nu ett avsnitt one tree hill sen sova! zZZzzZZzZZ

söndag 22 januari 2012

Helgen!

I fredags eftermiddag hade jag inge som helst planer för helgen. Men det ändrade sig snabbt och visade sig bli en riktigt bra sådan!
I fredags efter träningen så åt jag och johan god kvällsmat därefter kom linn och bakade chokladbollar följt av att vi såg en film. På lördagen var det riktigt kallt på morgonen. Ett par timmar senare var det ca 10 minus då var det bara på med kläder så cyklade vi till säter på behagliga 2 timmar och 12 minuter. väl där mekade vi lite skoter, pysslae med annat och höjdpunkten Skoteråkning. första gången jag körde men oj så kul :D Det måste göras om. Kvällen fortsattes med mycket god mat!
Idag njöt vi av en sovmorgon till 10. sedan vart det mer skoter mek/åkning! Vi kollade även på herrarnas 15 km från estland? Riktigt fin åkning bjöd de på! Efter dethela så var det dags att trampa hemmåt. lite mindre peppade.
Men kläderna åkte på och vi åkte idag ett snäpp snabbare. säter falun tod oss 1 h 50 minuter idag!
Det han skymma påvägen hem men det var inte så farligt. fick se 3 styckna rådjur springandes över vägen ;)

Nu ska vi avsluta helgen som vi började den! med god mat & en film! Ciaoo!

fredag 20 januari 2012

Fin Fredag

Denna dag har vart 100 gånger bättre än jag vågat hoppats på när jag klev upp ur sängen trött imorse! En lång dag är till ända, med skola, träning 12 minuter 15x15=döden
Sedan bjöd johan hem mig till honom & vi åt taco paj som hans mamma lagat! GOTT. Sedan vart det film mm. grymt trevligt! Sa jag att vi fixade chokladbollar med?

Sitter just nu och lyssnar på City and colour little hell
Det får bli allt för ikväll för nu är jag så trött att ögonen går i kors..

torsdag 19 januari 2012

Hej hallå

Jag mår bra idag är det torsdag vilket innebar velodrom träning. grymt roliga och jobbiga intervaller körde vi! Men galet kul!
Vädret har varit toppen, maten, vännerna och träningen lika så.
Imorgon är det fredag igen. dagarna går snabbt!
Ska sova nu, sen imorgon väntar två lektioner i skolan på förmiddagen följt utav tc.

Kolla in här så garanterar jag dig ett gott skratt :D

tisdag 17 januari 2012

Köttar vecka

Så efter en veckas träning så är vi igång på riktigt. Tänkte att jag skulle visa er som är intreserade hur träningen är planerad...
Måndag: 1 h gym
Tisdag: fm, gym 1 h. em, 1.5 h ute cykling 1 h bmxbana
Onsdag: 1h Skidåkning
Torsdag: fm, 1.5 h velodrom em, gym
Fredag:  1 h Testcykel
Lördag: 4 timmar distans
Söndag: 2 timmar distans

 Så där ser det ut, 9 pass & 14 timmar

Nu har jag precis klarat av eftermiddagens pass som var 1.5 h ute cykling följt av en timme pumpandes teknik träning inne på bmx banan, tillsammans med mtbarna. Det blir jobbigt vill jag lova och de kan det där riktigt bra!
För mig går det så där, är lite som ett kylskåp som ska över allt. Men det går bättre & bättre hela tiden!

Nu är jag ganska så trött om jag får säga det själv & sitter/ligger i sängen o lyssnar på Deportees nya album som jag råkade snubbla över nu nyss och än så länge är det bra bra :D
Det är underbart att känna hur man bara kan slappna av och låta benen sjunka lååååååångt lång ner i sängen! Så här stannar jag ett bra tag tänkte jag.
Ska strax ta och kolla på One Tree Hill ja ni hörde rätt jag har börjat kika på den serien nu och är förvånad över att det faktiskt är bra, så jag erkänner att jag är rätt fast!

För övrigt så är allt hur bra som helst. Längtade hem lite i söndags och igår men idag känns det som om jag är "back on track" så att säga!!

Blev mycket men tror inte jag missat något utav intresse. Eller jo har ni någon bild på mig är ni välkommna att skicka den till: baddason@yahoo.se så kanske jag kan använda den i min header?

Avslutar på ett gäng bilder från söndagens skidåkning!!




Ta en titt på oscar ekstams blogg med så kan ni få se ett gäng fina bilder från igår!? från Falun!

söndag 15 januari 2012

Vecka 1 är slut

Jaa, så var första veckan som falubo över, det har varit en bra vecka måste jag säga!
Mycket kul har hänt. Träningen har varit grym!
Idag åkte jag och richard skidor ett par timmar.. det får ni se bilder på imorgon :D

Nu ska jag sova för att träna imorgon :D

lördag 14 januari 2012

Kvällen & Dagen

Kvällen igår var topp!

Idag har vi tagit det lungt, sovit läääänge, varit nere på velodromen & kollat på lite cykleltävling! Nu tar vi oss in mot borlänge för Laserdome :D Tagga!

fredag 13 januari 2012

Fredag den trettonde

Idag är det fredag den trettonde. Idag har inget katastrofalt hänt. Anars har jag lite skräck på just fredag den trettonde. då jag ramlade och bröt mitt ben.

Skoldagen innehöll en kemi lektion. Engelskan var inställd :) lunch med Älsklingen som tog sig hit bra igår! Och nu har jag nyss tränat :)

Ikväll ska vi laga lite mat, ta det lungt och njuta :D Ha det bra!

torsdag 12 januari 2012

Velodromträning nr 1

Imorse vart det träning när den är som bäst, på morgonen!
Idag var det velodrom, lite halv nervös innan men efter att ha snurrat ett antal varv började jag känna mig lite mer avslappnad :D
Efter uppvämningen så kärde vi någon form utav sprint där den längst bak/längs fram varva klungan. Därefter var ett ett så kallat poäng lopp över 50 varv. Med sprint på var tionde. samlade inga poäng. men ack vad skoj det var :D
Tror jag skötte mig okej men lite små missar gjorde jag men inget med katastrofal utgång! När jag kört några pass så sk det nog gå bättre & bättre.

Skoldagen innehöll matte samt OTROLIGT god mat!! Sedan var jag och fick ett gymkort!

Nu har jag nyss damsugit & städat vill ju att det ska vara fint nu när jag får besök :D sen går det väldigt enkelt måste jag säga.

Ne tack för mig hejdå!

onsdag 11 januari 2012

1 dag kvar

Nedräkning denna gång tills min Bäste underbara fina Flickvänn kommer :D & stannar ända tills på söndag. På lördag blir det laserdome :D :D :D

Dagen har innehållit mycket. Träningen var OUTSTANDING och tredje skidpasser på tre dagar har börjar ge små resutlat=förbättra mig mycket! Och idag är jag faktiskt riktigt nöjd med mig själv!! :)

 God Natt!!

tisdag 10 januari 2012

Skate

Gav mig ut i ny snön för att trampa mig upp till lugnet, tänkte prova en ny väg. Den kan nog bli snabb. Men idag så tog den bra mycket längre tid.. Lyckades iaf ta mig dit i tid!

Efter skolan som sluta halv 2 idag så åkte jag hem för att tagga skidåkningen! & ja den var tuff !

Efter det så blev det bastu och en sväng till Johan, Albin & Emil :D

Det var min dag det god natt!! ZZzzzzZZzzZzz

God Morgon

Sovit underbart i min säng :)
Nu ska jag alldeles strax åka mot lugnet för att simma!

Mer om dagen senare, nu tänkte jag ta & passa på att säga grattis till min lilla syster tindra som fyller 4 år idag.

måndag 9 januari 2012

Dag 2

Om det var bra igår så var denna dag minst lika bra!!
Tidig start träning, skola, lunch, skola, chill, säng, skidåkning sammanfattar väl det hela lite kort! Har dock inte fått datorn än.. Så den väntar jag på förfullt!! Då ska bloggandet bli ännu mer:-)

Skidåkningen var grym bra spår och 5 varv på 3.3 km spåret :)
Imorgon blir det mera skidor. Likaså på onsdag wihooo :) juste ska simma imorgon bitti med ;) fullt ös!

Avslutar med två bilder på mitt rum & nya sängen :)

Dag numero 1

Igår var toppen, jag och Albin åt god mat tacos till set köpte vi ett kg köttfärs & dela på! Då blir man mätt vill jag lova!
Jag kom i säng tidigt och bra med :D eller säng och säng bäddsoffan som inte är så värst mjuk.. Men den funkar!
Tidig uppstigning för att börja träna redan 7.30 nu sitter jag alltså hemma nöjd över att ha gymmat i ca 1.5 timme.. Skolan börjar idag 10.15 så ska jag in och se vad som händer... Är lite nervös, vet ju inte så mycket om hur det hela ska bli. Men jag vet att det är en skön klass, bra lärare, god mat & att jag ska få en dator!!

I kväll hoppas jag på lite skidåkning, skate uppe på lugnet. Tyvärr har jag ingen termometer. Men det är 10 minus med god marginal. Till i eftermiddag ska det dock stiga till -5 och lätt snöfall så då blir det allatiders för lite skidåkning :)

söndag 8 januari 2012

På väg mot mitt livs äventyr.

Har nu ganska precis en timme kvar tills jag är uppe!
Det kändes/känns sjukt att jag verkligen flyttar nu. Det var jobbigt att säga hejdå till alla, speciellt pappa som följde med till tåget. Det är svårt att beskriva. Men beroende på hur man ser på det så är det rätt så långt mellan ställena och jag kommer verkligen sakna dem. Såklart. Men detta är verkligen vad jag vill göra & jag tror det kommer bli finnemang, när jag kommer in i det hela!

Nu sitter jag på ett fullt tåg verkar vara fler än jag som vill resa idag! Imorgon taggar vi träning 7.30 & i kväll blir det nog lungt så får vi se :-) ciaoo

lördag 7 januari 2012

Imorgon Smäller det!

Om 13 timmar och tio minuter lämnar mitt tåg Norrköping med sikte mot Falun & mitt nya hem. Det ni.

Idag har varit enligt mig den perfekta sista dagen :) Gick Upp strax innan nio och cyklade hemmifrån med Pappa! Lite senare mötte vi 12 till cykel glada personer. RIktigt kul att cykla i solsken nu sista gången hemmi kring på ett bra tag!
blev 2 timmar & 20 minuter.

Efter det tog jag spårvagnen in till stan. Mötte Ellinor och vi gick och åt god stenungsbakad pizza på pappa grappa! Sedan hamnade vi på Bio och The Stig-Helmer Story... Halv bra men lite rolig film & bra sällskap. Sedan var tanken att ja skulle mött upp med Victor. Men så blev det inte tyvärr. Men hoppas jag träffar alla snart när de åker tll romme om någa veckor? :)

Nu ska jag kolla litepå tv & sen packa/sova! För imorgon 10.34 smäller det somsagt!

fredag 6 januari 2012

Två dagar kvar.

Nu är det nära på riktigt. Nycklarna ligger här och om två dagar är jag i mitt nya hem! Känns helt overkligt. Men samtidigt såå grymt :D

Idag höll solen vad den lova och bjöd på solsken! I förmiddags åkte vi med mig som chaufför till kolmårdensdjurpark för att kolla runt där lite.
De senaste dagarna har jag gått och lagt mig alldeles för sent. Efter tolvslaget & någon längre sovmorgon har jag inte heller haft. men hoppas verkligen att det ska hinnas plussa på lite fler timmar & att jag håller mig frik och hel. för med för lite sömn så är det det som händer..

Imorgon ska jag träffa Ellinor och victor, umgås och njuta av min sista dag i Falun. Kanske, Kanske ger jag mig ut och cyklar på morgonen med!!


torsdag 5 januari 2012

Två (2) / Tre (3)

Lite beroende på hur man ser på. Två dagar men tre nätter!
Det känns bra måste jag säga, lite nervös så klart. men det är väl inte fel att vara innan man flyttar hemmifrån? :)
Det ska bli sjukt kul, sjukt läskigt är det, men mest kul!!! Iblan dyker så klart tanken att man undrar vad tusan man gett sig in på :O


Idag har jag varit med oskar, flygit kite i ingen vind :S och övningskört/gått en sväng på hageby...

Imorgon så ska vi till kolmården och kika lite, Ellinor ska också följa med så det blir trevlig hoppas jag på då solen sägs titta fram :D

Oskar lagom glad för att det blåser så pass.

Stooor Drake 14m²

onsdag 4 januari 2012

Drakflygning!

Har spenderat större delar av dagen ute i skitvädret som var, stormen Emil & regn på det. Men stormen Emil betyder ju kraftiga vindar och därmed perfekt för att ta med våran drake storlek large ut och flyga! 5 kvadratmeter stor så förstår ni att det är mycket kraft!

Nu är jag hemma hos Oskar och umgås!! Trevligt värre. Förr i tiden så brukade jag sova över här titt som tett men sen har det inte blivit så på ett tag ;) ilväll har Vi bastat ätit godmat nu lyssnar vi på lite musik & planerar morgondagen =) film blir det sen med, the last samurrai?!
Det bästa är att klockan bara är sju:):)

Och så sist några bilder Bloggar från mobilen lika med att bilderna kommer längst ner men det kan ni väl leva med!?

Livring out of a bag, 4 dagar kvar

Nu såhär innan jag flyttar så har jag ju flyttat upp det allra mesta som ni hörde igår.. Lite tänkte jag lämna kvar då pratar jag framförallt iklädväg, gamla papper, saker och annat lämnar jag kvar härhemma. Så man har det medge när man kommer hem! Men anars så lever jag ur min väska nu sista veckan. :)

Har ni hört ovädret? Inget kul de där inte, spöregn & blåst..

Lov är rätt skönt

Jag diggar livet man har när man är på lov och är säker på att jag kommer göra det ännu mer framöver då jag kommer hem och hälsar på här i Norrköping!
Man får mycket träning gjord, plus tid till att göra andra trevliga saker som att träffa vänner eller bara slappa!

ieftermiddags så gick jag till Didrik en sväng där vi spelade Sims Golf sjukt gott spel :D Imorgon kommer Oskar hit en sväng, tidigt dessutom så dags att sova.

Har vunnit pris på Öijers Adventskalender tävling också! Galet kul :D Hoppas lite extra på forsränning det vore kul (Y)

Hörs imorgon så ska jag bjuda på någon fin bild!!

tisdag 3 januari 2012

Träna? pyttsanheller.

Känner mig lat och ursäkterna ramlar in till varöfr jag inte borde träna. nevars så illa är det inte riktigt. Men efter två vilodagar är jag sugen på att köra igång igen!! I förmiddags så var jag ute och åkte med morfar så någon distans hans inte med. Tyvär. Nu tänkte jag kanske ta en löprunda men då inser jag att skorna ligger uppe i falun.. Hur tänkte jag där??
Landsvägsskorna ligger med där så de blir svårt att sätta sig på rullen, tc,n skulle ju funka om jag bytte pedaler. Men där är sadelstolpen knasig. Om femdagar befinner jag mig i Falun så en vecka med lite lugn träning kanske inte skadar?! Jag ska försöka träffa alla vänner lite med! Tänkte att jag Hursomhelst så ska jag försöka ta mig ut (såvida det inte är isgata) under morgondagen, så man får röra lite på sig.

Nog om bortförklaringar..

Nyår var mycket trevligt och jag hoppas ni hade det bra med och så önskar jag er en god fortsättning. 2012 here we go!!